Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUFORIJA POD TORNJEM

Cibosi slavili uz palačinke i coca-colu

Cibona
Goran Stanzl/PIXSELL
Autori: Bruno Blumenschein, Antonela Vukorepa/VLM
14.01.2010.
u 22:52

- Dobili smo palačinke i coca-colu što je prvi puta ove sezone da nas je Uprava počastila. Zapravo, nisam ni siguran je li to od njih - našalio se Tomas.

Što im je račun tanji, to su im uspjesi veći. Srčanošću i junačkom igrom, uz neizbježnu dramu pred kraj susreta, cibosi su se plasirali među najboljih 16 momčadi Europe.

Jedan od najzaslužnijih za podvig bio je Marko Tomas, najefikasniji među vukovima sa 24 koša.

- Ovo je velika pobjeda za cijeli klub kojom smo pokazali da radimo jako dobro. Treba to dobro proslaviti i iako nemamo velikih šansi, velika je stvar što smo prošli među 16 najboljih u Europi - kazao je Tomas.

Dio zasluga za uspjeh cibosa ima i Žalgiris koji je u Turskoj pobjedio Ukićev i Giričekov Fenerbahče te im omogućio da se uz bilo kakvu pobjedu plasiraju dalje.

- Kada smo saznali da je Žalgiris slavio, bilo nam je puno lakše jer nam je tada igra bila u slobodnom padu. To se dogodilo u trenutku kada je Asvel pogodio dvije iznimno teške trice iz kuta - istaknuo je Tomas.

S koliko srca su igrali, potvrdio je i Amerikanac Gordon.

- Bila je to najemocionalnija utakmica ove sezone, a ovakva podrška nam je puno značila. Iako uvijek dajem svoj maksimum, večeras sam se najviše uložio u utakmicu - kazao je Gordon te dodao:

- Ne bih napustio klub niti da nismo prošli.

A trener Perasović uspješno je odolio euforiji te je u svlačionici , u profesionalnom duhu, podsjetio momčad što ih čeka.

- Trener nam praktički nije ni čestitao. Samo nam je rekao kako nas sada čeka važan susret s FMP-om - kroz smijeh je prepričavao Tomas.

Euforija je vladala pod Tornjem nakon pobjede pa ga tema oko isplate plaća nije pretjerano zanimala. No, zato je podijelio s prisutnima sastav slavljeničkog menija.

- Dobili smo palačinke i coca-colu što je prvi puta ove sezone da nas je Uprava počastila. Zapravo, nisam ni siguran je li to od njih - našalio se Tomas.

Odmah po izlasku iz svlačionice, cibosi su krenuli na zajedničku večeru, ipak, malo se obilnije počastiti. Zaslužili su.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije