Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga
Povratak na članak

Cibona uvjerljivo izgubila protiv Budućnosti

Zadrani su u prvoj utakmici subotnjeg programa pred svojim navijačima poraženi od Partizana s 57-72

Komentari 1

SV
svitilnik
18:29 10.11.2019.

Godinama se provlači priča kako hrvatske klubove igranje u ABA ligi ne stoji ništa. No, gdje su dokazi da je to uistinu tako? Jesmo li to ikada dobili na znanje? Porezni obveznici financiraju te klubove i oni moraju znati na što se troši njihov novac. Jesu li Mininistarstvo nadležno za sport i Hrvatska Vlada ikad učinile nadzor kako se dodjeljuje taj novac? Je su li se provjerili računi i dokumenti? Zna li se kako se raspoređuje i uplaćuje novac za igrače, trenere i službene osobe na svakoj utakmici ABA lige a kako za hrvatsku ligu. Naravno, potreban je uvid na posebne račune koje bi klubovi trebali imati, na posebne račune, jedan za ABA ligu i drugi za hrvatsku ligu. Imaju li to naši klubovi ubilježeno?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.