Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga, 18. kolo

Cibona razbila Cedevitu, Zadar poražen od Mega Vizure

Cibona - Cedevita
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
25.01.2014.
u 21:14

Jedini Amerikanac u momčadi Cibone utakmicu je na kraju završio s 24 poena, dok je kod Cedevite najbolji bio Nolan Smith koji je ubacio 22 koša

U velikom derbiju 18. kola ABA lige Cibona je pobijedila Cedevitu rezultatom 85:67 (40:31).

Momčad Slavena Rimca odvojila se već u prvoj četvrtini koju je dobila 23:10, a prednost je održavala do kraja utakmice. Doduše, imala je Cedevita dobra razdoblja u kojima se približila Ciboni, ali nikako se nije uspjela vratiti, a uništio ju je Amerikanac Blassingame koji je postigao čak šest trica.

Jedini Amerikanac u momčadi Cibone utakmicu je na kraju završio s 24 poena, dok je kod Cedevite najbolji bio Nolan Smith koji je ubacio 22 koša.

U drugom danas igranom susretu Mega Vizura je pobijedila Zadar 91:75, a do pobjede ju je predvodio Vasilije Micić sa 18 koševa.

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
11:17 26.01.2014.

Kada sam popio svu Cedevitu,nastavio sam slaviti uz Pivicu!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije