Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA - HEMOFARM 74:84

Cibona i Zula započeli 2011. porazom

\'28.12.2010.,KC Drazen Petrovic,Zagreb - NLB liga, 13. kolo, KK Cibona - KK Partizan.Stipcevic Rok Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL\'
Zeljko Lukunic/PIXSELL
05.01.2011.
u 20:02

Košarkaši Cibone poraženi su u Draženovu domu od Hemofarma 74:84.

Cibona je 2011. započela porazom, baš kao i njen novi trener Dražen Anzulović. Tjelesno nespremni i načeti cibosi izgubili su na svom parketu od Hemofarma (74:84). Zagrepčani su sjajno otvorili susret, u 11. minuti vodili sa 19:11 da bi u drugoj četvrtini defenzivno potpuno krahirali primivši za deset minuta čak 34 koša.

Početkom drugog poluvremena gosti su još nadogradili svoje vodstvo pa su bezubi vukovi u 21. minuti zaostajali 18 razlike (33:51).

I dok su Radošević (9 koševa) i Bogdanović (9 koševa) igrali ozlijeđeni, praktički na svoju odgovornost, pa se od njih više nije ni moglo očekivati, zdravi Giriček (6 koševa) svoj prvi koš iz igre ubacio je tek u 29. minuti.

Cibosi su bili žrtve intenziteta igre kojeg su u prvoj četvrtini sami nametnuli.

- Nakon vodstva 26:18 postali smo žrtve naših nedostatnih sposobnosti da držimo takav ritam. Prestali smo igrati obranu i izgubili organizaciju igre. Nakon -18 teško se vratiti. Dečki su se borili, tu im nemam što zamjeriti, no nismo imali dovoljno pameti i taktičke odgovornosti. O tome najbolje govori i podatak da su nam gosti u 6 minuta napravili 29:7 - kazao je Cibonin trener Dražen Anzulović.

Najbolji Cibonin strijelac trudio se ne tražiti alibi u ozljedama.

- U naše glave je možda ušao gubitnički mentalitet jer smo dosad izgubili jako puno utakmica. Što se tiče mojeg koljena, moram vidjeti s liječnikom mogu li nastaviti igrati ili ću morati mirovati - izjavio je Bogdanović. najbolju valorizaciju kod cibosa imao je Stipčević (14 koševa), solidan dan imao je Vrbanc (10 koševa) koji je prerano zaradio četiri prekršaja pa je igrao samo 18 minuta. Zubčić je ubacio 11, ali je imao problema sa suparničkim lažnim krilnim centrom Borisovim koji je, uglavnom njemu i Krapiću, ubacio 23 koša.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar ℬ.ℬ.ℬ ₁₉₈₆
ℬ.ℬ.ℬ ₁₉₈₆
06:36 06.01.2011.

Jbt pa već izgubili u novoj godini,ali dobro dok prašimo Slovence kod kuće sretna je onda cijela Europa..

GU
Gustavo
23:28 05.01.2011.

Kad je Stipčević najbolji rezultat je odličan.

OB
-obrisani-
00:33 06.01.2011.

Ova Cibona je stvarno ponos i čast za hrvatine i domoljubno hendikepirane navijače..Nekad se trebao onaj Kecman truditi preko cijelog igrališta da nas razveseli u Sloveniji a sada vidim da je Cibona protiv svakog izgubljena več posle prve dvije četvrtine utakmice..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije