Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NLB liga

Cibona danas 
na psihoterapiji

Cibona - Siena
Željko Lukunić | 24sata
24.10.2009.
u 10:39

Neplaćeni cibosi odlučili su punom snagom odigrati još samo utakmicu protiv Heliosa, a onda slijedi teško razdoblje za upravu kluba.

Košarkaši Cibone danas u 17 sati imaju lijepu priliku ostati jedina neporažena momčad u NLB ligi. U 4. kolu dočekuju Helios protiv kojeg djelomice mogu isprati (pre)gorak okus katastrofalnog poraza protiv Siene. Ako su karakterni, onda se Domžalcima piše loše, a ako i ovaj susret izgube, to će biti početak velike psihoze i krize. Uostalom, čuli smo da su neplaćeni igrači odlučili odigrati punom snagom još samo ovu utakmicu, a onda će slijediti vrlo neugodno razdoblje za Ciboninu upravu. Zagrebaši su pak pred još jednim beogradskim gostovanjem. Ono prošlotjedno završilo je vrlo loše, s "minus 23" protiv Crvene zvezde.

Mrave danas (18 sati) u Železniku dočekuju gotovo jednako opasni FMP-ovci koji su znatno bolja momčad kod kuće (pobijedili su i Zvezdu) nego na gostovanju. Sličnih problema očito ima i Zadar koji je izgubio u Širokom (83:70) od fenjeraša kojemu je to bila prva pobjeda. Cedevita je (u 17 sati) domaćin sarajevskoj Bosni. Prigoda je za sastav Slobodana Subotića da se domogne druge pobjede. Kad ih već ne mogu pobijediti na gostovanju (Helios), od nominalno slabijih momčadi cedevitaši na svom parketu ne smiju gubiti.

U 4. kolu još igraju - subota: Olimpija - C. zvezda (19); nedjelja: Radnički - Budućnost (18) i Partizan - Hemofarm (17).

Želeći se odužiti svojim te hrvatskim i europskim košarkaškim legendama Krešimiru Ćosiću i Pini Giergii, KK Zadar priređuje danas u Krešinoj dvorani veliku feštu. Taj događaj uveličat će veterani Reala iz Madrida koji će protiv Zadrana odigrati prigodnu utakmicu u kojoj će biti umirovljeni dresovi s Krešinim brojem 11 i Pininom desetkom.

Tom događaju trebale bi biti nazočne i brojne košarkaške legende, poput Plećaša, Šolmana, Jerkova te bivšega trenera Zadra Vlade Đurovića.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije