Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA 1. LIGU

Cibalia domaćin prve utakmice kvalifikacija

Cibalia
Goran Ferbezar/PIXSELL
20.05.2014.
u 15:54

Domaćinstva su određena ždrijebom, kojim je rukovodio povjerenik za natjecanje u prvoj ligi Josip Brezni, uz nazočnost predsjednika oba kluba, Zvonimira Hodaka i Romana Sovića, te povjerenika za natjecanje u drugoj ligi Ivice Šparavca.

Vinkovačka Cibalia bit će domaćin prve utakmice kvalifikacija za popunu prve lige, u nedjelju 25. svibnja u 19 sati.

Uzvrat će se igrati u Koprivnici u četvrtak 29. svibnja, također u 19 sati. Domaćinstva su određena ždrijebom, kojim je rukovodio povjerenik za natjecanje u prvoj ligi Josip Brezni, uz nazočnost predsjednika oba kluba, Zvonimira Hodaka i Romana Sovića, te povjerenika za natjecanje u drugoj ligi Ivice Šparavca.

Razlog za taj pomak je dan više za odmor momčadi između dviju utakmica, ali i činjenica da se u srijedu 28. svibnja u Zagrebu igra važna kvalifikacijska utakmica između mladih reprezentacija Hrvatske i Ukrajine.

>> Scoria je slao skaute da špijuniraju Cibaliju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije