Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG ABRAMOVIČA
Povratak na članak

Chelseaju prijeti potpuni krah, sponzori su počeli otkazivati ugovore!

- Ograničenja zamrzavanja imovine također se primjenjuju na sve subjekte u vlasništvu ili pod kontrolom Romana Abramoviča. To znači da nogometni klub Chelsea također podliježe zamrzavanju imovine.

Komentari 9

CO
Cosinus
21:53 10.03.2022.

Više komentatora na ekavici nego na hrvatskom jeziku. Zanimljivo. Valjda ne mogu komentirati kod sebe jer cenzura radi pa onda je i u HR dobro.

VL
TA
Tajg
21:44 10.03.2022.

Sasvim pametno izolirati Ruse,čak kao nedužne sportiste i onda se čuditi reakcijama Rusa. Umjesto angažiranje reakcijama mira i dogovora mi koračamo u nepotrebni rat .

VL
DU
Ducko
20:18 10.03.2022.

Nisu postojali pre abramovica. Ubedljivo najbolji gazda kluba na svetu. Nije on nista kriv vec iskompleksirani englezi koji mesaju sport i politiku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.