Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbiji na Otoku

Chelsea protiv Arsenala po prekid najgoreg niza od '95.

'Chelsea interim manager Rafael Benitez checks his watch on the touchlinePhoto: Press Association/PIXSELL'
PA/Pixsell
20.01.2013.
u 09:07

Tottenham će na White Hart Laneu pokušati pobijediti vodeću momčad engleskog prvenstva Manchester United, po prvi puta nakon 2001. godine.

U nedjelju se u Londonu igraju dva velika engleska derbija. Aktualni europski prvak Chelsea dočekuje Arsenal i ima imperativ pobjede. Vodeći Manchester United bježi mu čak 13 bodova, a Bluesi žele i prekinuti negativan niz na Stamford Bridgeu. Naime, u posljednjih sedam prvenstvenih susreta na svom terenu pobijedili su samo jednom što im je najgori niz od 1995. godine. Dobra vijest je što im se u kadar nakon ozljede vraća John Terry.

- Pobjedom protiv Arsenala mogao bih napokon dobiti naklonost navijača. Wengerova momčad je odlična, ali njihova igra nam odgovara jer se sigurno neće braniti – rekao je trener Chelsea Rafa Benitez.

S druge strane, Arsenalu će i te kako nedostajati Mikel Arteta, jer bez njega u sastavu pobijedili su u svega 14 posto utakmica.

Tottenham će na White Hart Laneu pokušati pobijediti vodeću momčad prvenstva Manchester United po prvi put nakon 2001. godine. U prilog im ne ide činjenica da im dolazi momčad koja je postigla najviše pogodaka u gostima ove sezone, čak 26, i koja od ožujka 2011. nije doživjela gostujući poraz u utakmicama u kojima je postigla pogodak.

- U rujnu smo ih pobijedili u gostima pa sam i sada optimističan. Imamo niz odličnih rezultata i uvjeren sam da možemo stvoriti velike probleme Unitedu – najavio je trener Spursa Andre Villas-Boas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije