Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAN POSTAO STVARNOST

Chelsea poslao službenu ponudu za Kramarića, čeka se odgovor Rijeke!

Andrej Kramarić
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
29.12.2014.
u 18:21

Prema nekim izvorima, ona iznosi između pet i sedam milijuna eura, dok drugi tvrde da je riječ o četiri milijuna, plus bonusi

Kako se i najavljivalo, Chelsea je poslao službenu ponudu za Andreja Kramarića danas nakon 17 sati, a to ekskluzivno doznaje Goal.com.

Prema nekim izvorima, ona iznosi između pet i sedam milijuna eura, dok drugi tvrde da je riječ o četiri milijuna, plus bonusi. Mogućnost posudbe se ne spominje.

Sada je na potezu Damir Mišković jer treba vidjeti hoće li pristati na prvu ili će odbiti prvu ponudu i čekati veću. A ni Kramarić još nije siguran kakav će mu biti status odluči li se priključiti Mourinhovoj družini.

Bila bi to kruna njegove dosadašnje karijere jer napravio je mnogo ove godine, najbolji je strijelac Prve HNL, u Europi gleda u leđa tek velikanima kao Cristiano Ronaldo, debitirao je u reprezentaciji i zabio prvi gol za nju.

Sigurno je 2014. najbolja u njegovom životu, a ako se realizira ovako značajan transfer, pred njime bi mogle biti još mnoge sjajne godine.

>> Leicester daje više, Chelsea uz manje novca i opciju posudbe

Komentara 5

JU
juroqueteamo2
19:20 29.12.2014.

Chelsea je velika pogreska. Nikad nece igrati u prvoj postavi. Oni ce te iznajmiti drugoligasu. Bolje idi u Seville-u ili neki klub u Spanjolskoj - ako hoces igrati. Ako zelis upropastiti karijeru - potpisi za Chelsea.

ĆI
ćiždra
20:14 29.12.2014.

Maminjo bi ga utopio za 15-18 mil eura i onda bi igrao za prvi sastav, ovako će završiti u Norveškoj na posudbi

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
00:10 30.12.2014.

Ovi naši novinari... juče kažu dinamu pola - nit jeo nit luk mirisao... danas kažu sve ide Rijeci.. pa je teško malo vidjet pa izaći s provjerenom informacijom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije