Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi
Povratak na članak

Chelsea nudi čak 50 milijuna eura za veznjaka Palerma Pastorea

Prema pisanju engleskih medija, Chelsea je za veznjaka Palerma Javiera Pastorea spremna izdvojiti čak 50 milijuna eura

Komentari 4

OB
-obrisani-
18:57 01.07.2011.

Chelsea nudi čak 50 milijuna eura za veznjaka Palerma Pastorea što je čudno jer vrijedi puno više od tri puta više od Luke Modrića...

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:08 01.07.2011.

PS: inače on nit po čemu nije igrač koji se može uspoređivat s Modrićem osim što su obojica veznjaci !!!

VL
OB
-obrisani-
22:51 01.07.2011.

Admine..što je tu sporno što sam napisao u vezi ovog bolesnika!?Čovjek je bolestan to je svima očigledno..osim izgleda vama!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
23:06 01.07.2011.

Ne znam jel ova priča točna no za toliku lovu se može kupit barem dva slična igrača. Ne podcjenjivam Pastorea ali on nit u vlastitoj repki nije ključan ili nezamjenjiv igra pa tim više čudi ovolika cifra. Jest mlad je, ima potencijala al 50 milja je cijena kojom možeš kupit recimo jednog Rooneya uz malo bolje pregovaranje !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.