Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RYAN GIGGS:

Chelsea je u ovom trenutku za glavu i ramena ispred svih

Ryan Giggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.11.2014.
u 19:15

– I mi napredujemo, dovoljno je talentiranih u našoj svlačionici, no očito je da ćemo morati još čekati neko vrijeme na velike stvari – tvrdi Giggs

I Ryan Giggs odlučio je izraziti divljenje Mourinhovu Chelseaju. Londonska momčad neporažena je 12 utakmica u nizu, čvrsto drži vrh Premier lige.

– Mislim da će se svi složiti da je Chelsea u ovom trenutku za glavu i ramena ispred svih ostalih – izjavio je pomoćnik Louisa van Gaala na Old Traffordu i nastavio:

– No daleko je još kraj sezone, treba vidjeti hoće li ostati tako impresivni i u 2015. godini. Imat će oni još dosta izazova, uvjeren sam.

Giggs je kao igrač "crvenih vragova" gledao kako Chelsea osvaja prvenstvo 2005. i 2006. godine pod Mourinhom te 2010. godine pod Ancelottijem.

– To je klub koji zadnjih deset godina konstantno napreduje. United? I mi napredujemo, dovoljno je talentiranih u našoj svlačionici, no očito je da ćemo morati još čekati neko vrijeme na velike stvari – tvrdi Giggs.

>> Chelsea bez problema protiv WBA, City pobijedio Swansea

Komentara 3

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
19:40 25.11.2014.

a kad igra ivanovic onda i za guzicu

Avatar Vrijeme
Vrijeme
20:39 25.11.2014.

Naravno da smo najbolji, cekamo Real Madrid, Bayern i Barcelonu. Svejedno nam je koga od njih. Prosle godine smo izgubili od Atletika jer su nam imedju dvije utakmice sa Atleticom uvalili nabrijani Liverpool sa Suarezom u utakmici sezona. Kad je stigao Atletico, bili smo prazni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije