Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Društvene mreže

Chelsea je postao sprdnja, a ove smiješne objave to samo potvrđuju

Maurizio Sarri
Foto: Reuters/Pixsell
25.02.2019.
u 10:26

Društvene mreže prepune su objava u kojima se autori ismijavaju sa skandalom u redovima Chelseaja.

Jutro nakon skandala u finalu engleskog Liga kupa (Carabao kup), u Chelseaju smiruju situaciju. Tvrde, sve je to bio samo jedan veliki nesporazum, a mediji su, što bi novinari drugo, predimenzinorali priču.

Međutim, čini se da su novinari vidjeli isto što i ostatak svijeta, a svjedočili su golobradom mladiću kako ispred milijunskog auditorija ignorira vlastitog trenera.

Podsjetimo, tek koju minutu uoči izvođenja udaraca s bijele točke, u kojima je na kraju spretniji ispao Guardiolin Manchester City, Kepa Arrizabalaga odbio je napustiti travnjak.

Trener Maurizio Sarri ga je htio zamijeniti zbog toga što se prethodno žalio na grčeve, ali i stoga što je procijenio da bi rezervni vratar  Willy Caballero mogao donijeti prevagu kao odmorniji i koncentriraniji.

Ipak, 24-godišnji Kepa je odlučio da će on biti taj koji će braniti jedanaesterce, što je Sarrija izbacilo iz takta do te mjere da je u bijesu krenuo prema svlačionici. Naposljetku se vratio i odgledao kraj, a poslije pomirljivo rekao da nesvakidašnje ružan prizor bio zabuna.

- Mislio sam da Kepu muče grčevi, zato sam ga htio zamijeniti, ali sam uvidio pravo stanje stvari tek u trenutku kada se liječnik vratio na klupu i objasnio mi da je Kepa dovoljno dobro da nastavi utakmicu. Naš vratar je ispravno odlučio, ali je to krivo prezentirao - kazao je po svršetku utakmice Sarri, koji se tako poput raka povukao u kućicu.

Na njegovu žalost, malo tko je nakon viđenoga "kupio" takvo objašnjenje, čini se da su ljudi daleko skloniji vjerovati u to da je talijanski strateg ponovo ostao pognute glave ispred uprave Chelseaja i viših interesa. Uostalom, novog se trenera uvijek da lako naći, ali se vratar od 80 milijuna eura ne kažnjava suspenzijama baš svaki dan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#LeagueCup #Chelsea #Sarri #Kepa 😂😂 @betszone1

A post shared by Betszone (@betszone1) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kepa Arrizabalaga and Maurizio Sarri كيبا وساري #kepa #sarri #CarabaoCup #cfc #Chelsea #omarmomani

A post shared by Omar Momani (@omarmomani) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sintesi di Chelsea - City #sarri #kepa

A post shared by Fantacalcio infame (@fantacalcioinfame) on

Komentara 1

NI
nisamguzonjinsin
11:12 25.02.2019.

Raspad !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije