Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romeo Lavia

Chelsea doveo igrača iz druge lige i platio ga 55 milijuna funti

Premier League - Liverpool v Chelsea
Foto: Phil Noble/REUTERS
1/3
18.08.2023.
u 12:17

Prema pisanju britanskih medija, 19-godišnjak, kojeg se povezivalo s prelaskom u Liverpool, potpisao je ugovor vrijedan 55 milijuna funti.

Engleski prvoligaš Chelsea je potpisao sedmogodišnji ugovor s belgijskim veznim igračem Romeom Laviom koji dolazi iz drugoligaša Southamptona, priopćio je u petak londonski klub.

Prema pisanju britanskih medija, 19-godišnjak, kojeg se povezivalo s prelaskom u Liverpool, potpisao je ugovor vrijedan 55 milijuna funti.

Lavia je 2020. kada je imao 16.godina potpisao za Manchester City, ali je upisao samo dva nastupa prije nego što se pridružio Southamptonu u srpnju 2022. za 10,5 milijuna funti.

"Stvarno sam sretan što sam se pridružio Chelseaju i što sam dio ovog uzbudljivog projekta. To je nevjerojatan nogometni klub sa sjajnom poviješću i stvarno sam uzbuđen. Jedva čekam upoznati sve svoje nove suigrače i zajedno izgraditi kemiju kako bismo zajedno postigli velike stvari", rekao je Lavia.

Defenzivni veznjak je upisao 34 nastupa u svim natjecanjima za Southampton, a zabio je samo jednom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije