Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Provokacija navijača

"Chelsea - borimo se protiv rasizma, ali tek od nedjelje"

Manchester Chelsea (1)
Screenshot
01.11.2012.
u 08:43

Uz to, navijači Manchestera imali su i transparent: "Clattenburg - sudac, vođa, legenda"

Na sinoćnjoj utakmici Liga kupa između Chelsea i Manchestera, na Stamford Bridgeu je bilo više od šest tisuća navijača Uniteda. Tom su prilikom svojim transparentima pokazali što misle o hajci koju je Chelsea pokrenuo protiv suca Marka Clattenburga koji je sudio njihov ligaški susret igran u nedjelju.

Podsjetimo, Clattenburg je na toj utakmici donio nekoliko odluka u korist Manchester Uniteda, a igrači Chelsea, osim za loše suđenje, optužili su ga i za rasističko vrijeđanje Torresa i Mikela.

Stoga su sinoć navijači Uniteda imali transparent na kojemu je pisalo: "Chelsea - borimo se protiv rasizma, ali tek od nedjelje". Time su jasno aludirali na to da se protiv rasizma sada ustao klub čiji je kapetan John Terry kažnjen zbog rasističkih ispada.

Uz to, navijači Manchestera imali su i transparent: "Clattenburg - sudac, vođa, legenda".

>>>Juan Mata: Pobjeda protiv Uniteda vrijedi puno više od tri boda!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije