Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pridružite se

Četvrto izdanje downhill trening utrke Grma

Dođite na Grma downhill utrku
Foto: PR FOTO
02.07.2014.
u 14:25

Zaljubljenici u brdski biciklizam i ove će godine iskušati svoje vještine u adrenalinskom spustu kroz vrlo zahtjevnu stazu

Ove nedjelje, 6. srpnja u zagrebačkoj park šumi Grmoščica održava se četvrto izdanje downhill trening utrke Grma. Zaljubljenici u brdski biciklizam i ove će godine iskušati svoje vještine u adrenalinskom spustu kroz vrlo zahtjevnu stazu, a oni malo bojažljiviji, koji nemaju dovoljno hrabrosti ili iskustva, moći će uživati u nastupima vozača i vozačica u kategorijama ispod i iznad 18 godina.

Organizator, biciklistički klub Promet za sve je natjecatelje i volontere osigurao besplatni ručak i piće, a kao jedan od preduvjeta za nastup obavezno je nošenje "full face" kacige, a natjecateljima je preporučeno ponijeti i štitnike kako ne bi došlo do ozljeda.

Koliko je ovaj ekstremni sport popularan govori i podatak da facebook grupa "Grma downhill 4" ima više od 570 članova, gdje su mogu naći i sve informacija o samoj utrci, satnici i ostalim detaljima. Svi zainteresirani svoje prijave mogu poslati na grmadh4@gmail.com, s time da maloljetne osobe moraju donijeti pismenu suglasnost roditelja za sudjelovanje na utrci.
Za sve one koji vole sport, a nisu od onih koji će sjediti na kavama po gradskim trgovima, utrka na Grmošćici nesumljivo je jedna od najboljih alternativa kako provesti slobodnu nedjelju u prirodi, pritom uživajući u čarima ove biciklističke discipline.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije