Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Češka povela protiv Hrvatske sa 2:0
Povratak na članak

Česi samo bod do finala, malo vjere u preokret

Najgori mogući rasplet prvog dana sraza s Česima. Gosti nakon dva pojedinačna susreta vode sa 2:0 i korak su do prolaza u finale Davisova kupa gdje su posljednji put igrali još 1980. godine.

Komentari 5

OB
-obrisani-
14:58 19.09.2009.

Majke li vam bezobrazne! Da sada sretnem Marina Čilića i Ivana Ljubičića, pljunuo bih im u lice. Kako ih nije sramota? Karlović, najstariji hrvatski tenisač, ostavio junačko srce na prašnjavoj podlozi, a budaletina Čilić potpuno nepripremljen ušao u susret! AA lijenčina Ljubičić nije se udostojio nazvati Prpića i ponuditi mu pomoć u igri parova. Baš me zanima gdje su sada oni licemjeri koji su pljuvali Karlovića kada je toj bandi pokvarenjaka pokazao figu, tj. bosanski grb. „Majke li vam bezobrazne“, rekao je onomad Dragiša Popadić u nezaboravnoj seriji „Bolji život“

VL
GA
Galebar
09:10 19.09.2009.

Naša publika?! A šta smo mogli očekivati nego invaziju čeha kad smo odabrali Poreč, bilo bi bolje da se igralo (karikiram) u Petrinji ili Sinju, bar bi bilo više hrvatskih navijača...

VL
LA
Laura Anny
09:28 19.09.2009.

Ali i ovo, trebalo bi izabrati grad ispod Biokova gdje je vruce ali nema vjetra. Cesi su zilavi ali bi ih trebalo staviti na test.

VL
JU
jurko
10:05 19.09.2009.

predsjednik hts bi trebao dati ostavku. da česi u dvorani rade ludilo u polufinalu davis cupa u hrvatskoje je sramota, a sve zbog šake eura koje je ponudio poreč. a pustili su ih u dvoranu čak i sa poklopcima od lonaca u kojima su donijeli hranu; o pivu koje su prokrijumčarili preko granice da ni ne govorim. zarada nikakva, zna se da su česi gori i od škota.

VL
Avatar condor
condor
11:02 19.09.2009.

Dečki, rđavu k...u svaka dlaka smeta !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.