Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aris zaustavio City (0:0)

Cesarec: Slavni Vieira začuđen me pitao: Zar smo došli u pakao?

\'cesarec_nnn_spo_081109\'
VL
16.02.2011.
u 19:03

- Aris već 40 godina nije izgubio europsku utakmicu kod kuće. Tajna je u vatrenoj publici - smatra Danijel Cesarec.

Nakon što je u prvoj fazi Europske lige eliminirao branitelja naslova Atletico, grčki Aris kod kuće je igrao 0:0 s jednom od najskupljih europskih momčadi, Manchester Cityjem. Posljednjih 20-tak minuta za Grke je igrao i 28-godišnji Brođanin Danijel Cesarec, nesuđeni igrač Dinama.

– Nismo bili nimalo impresionirani zvijezdama iz Engleske. To je dobar rezultat za nas, iako sam očekivao da ćemo još bolje igrati. Tko zna, možda baš u Manchesteru proradimo, kao što smo prošle jeseni šokirali Atletico u Madridu – kaže Cesarec.

O snazi gostiju svjedoči detalj sa zagrijavanja...

– Zamislite, pokraj mene su se zagrijavali Vieira, Zabaleta i Balotelli! Onda možete misliti kakva im je udarna momčad. Inače, s Vieirom sam zamijenio dres.

Aris je protiv Cityja održao tradiciju nepobjedivosti u europskim utakmicama: 40 godina nije pokleknuo u domaćoj utakmici!

– Disciplinirana smo, taktički odgovorna momčad, točno se zna tko što radi na travnjaku. Ali, i ta publika je nevjerojatna, tjera gostima strah u kosti. Na utakmici je bilo 25.000 ljudi, a začuđeni Vieira me na zagrijavanju pitao: Kakva je ovo luda publika, zar smo došli u pakao!? – prepričava Cesarec, koji je već sedmu sezonu u Grčkoj, a prvu u Arisu.

Zanimljivo, i drugi solunski klub, PAOK, prezimio je u Europi (igra protiv moskovskog CSKA). U njemu su Dario Krešić i odnedavno bivši dinamovac Etto.

– S Krešićem se često družim, znamo se od 16. godine. Žao mi je što trenutačno ne brani, dok Etta još nisam upoznao – zaključio je Danijel Cesarec.

Komentara 1

OB
-obrisani-
12:40 17.02.2011.

DOBITNI PAROVI I SIGURNE OKLADE, POSJETITE: http://elf-parovi.blogspot.com/

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije