Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Červaru težak ždrijeb, petorica Hrvata u međusobnom srazu

Lino Červar
Igor Kralj/PIXSELL
01.04.2014.
u 15:18

Inače, spomenimo da je ovo prvi put u povijesti da u četvrtfinalu Lige prvaka nastupaju dva kluba iz istog grada pa ne čudi što je Makedoniju zahvatila rukometna groznica

Danas je održan ždrijeb četvrtfinala Lige prvaka. Nama će najzanimljiviji biti susret između PSG-a i Veszprema, u kojem će sudjelovati čak petorica hrvatskih igrača. S jedne strane bit će Igor Vori, Jakov Gojun i Marko Kopljar, dok će s druge strane biti Mirko Alilović i Renato Sulić.

Bivši hrvatski izbornik Lino Červar nije imao sreće, njegov Metalurg igrat će protiv vodećeg sastava Bundeslige Kiela, dok će Vardar nakon senzacije protiv europskog prvaka HSV-a ponovno igrati protiv njemačkog kluba. Protivnik će mu biti Flensburg.

Rhein-Neckar Löwen će snage odmjeriti s Barcelonom.

Inače, spomenimo da je ovo prvi put u povijesti da u četvrtfinalu Lige prvaka nastupaju dva kluba iz istog grada pa ne čudi što je Makedoniju zahvatila rukometna groznica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije