Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TROFEJNI IZBORNIK
Povratak na članak

Červar: Osjećao sam se ugroženo. Savez me smijenio poslije namještenog i nesretnog igrokaza

Osvajač svjetskog i olimpijskog zlata otkrio je svoju stranu priču o tome kako su ga smijenili u HRS-u

Komentari 4

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
13:30 31.07.2023.

glavni uzrok katastrofe Hr sporta je mateša koji je napravio svoju prčiju od hoo-a, a zbog toga dopustio pojedincima da naprave svoju prčiju od NSS-a kojima sport služi kao osobni bankomat. za svaki nss se veže po jedno ime koji ga godinama privatizira na štetu sporta i razvoja, ali za svoj osobni interes

VL
DU
Deleted user
08:14 03.08.2023.

linu intelektualca za gazdu rukometnog saveza umjesto kriminalca i milicijskog doušnika gobca bilo bi dostojno europske hrvatske.

VL
XY
XYZ52
15:16 31.07.2023.

Trebalo ga je smjeniti po ubrzanom postupku jer je predlozio trenera, Horvat, koji ne moze ni srednjoskolsku ekipi voditi.

VL
BI
billynik
13:04 31.07.2023.

Čovjek treba shvatiti da nije nezamjenjiv i da treba pustiti druge.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.