Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Škotska Premijerna liga

Celtic slavio u Old Firmu i prestigao Rangerse, Jelavić nevidljiv

'Rangers\' Nikica Jelavic reacts to a missed opportunity against Malmo FF during their Champions League third qualifying round soccer match at Ibrox Stadium, Glasgow, Scotland, July 26, 2011. REUTERS/
'RUSSELL CHEYNE'
28.12.2011.
u 22:40

Hrvatski reprezentativac Nikica Jelavić igrao je 90 minuta za Glasgow Rangerse u derbiju škotskog prvenstva.

U 2. Old Firmu sezone, Celtic je na svom Parkheadu upisao pobjedu nad najvećim rivalima, Glasgow Rangersima 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Joe Ledley u 53. minuti.

Hrvatski je reprezentativac u redovima Rangersa, Nikica Jelavić, odigrao cijeli susret, ali nije bio previše opasan po vratar zeleno-bijelih. Nekoliko udaraca iz teških situacija i ništa više.

Nakon 21 odigranoga kola, Celtic je pobjedom preuzeo vodstvo na tablici škotskog prvenstva te sada ima dva boda više od Rangersa (50-48). Podsjetimo, nedavno su Rangersi imali 15 bodova više od Celtica, ali i dvije utakmice više, a u zadnjih sedam utakmica, računajući i ovu sa Celticom, upisali su četiri poraza.

Bio je ovo, inače, 397. Old Firm, Rangersi su ostali na 158 pobjeda, Celtic ih sad ima 144, a remija je i dalje 95, a bila je ovo i 100. jubilarna pobjeda zeleno-bijelih u prvenstvenim dvobojima.

Komentara 1

CU
cupus
00:33 29.12.2011.

Nevidljiv je u svakoj imalo jacoj utakmici...bitno je da ga ,nane, vidi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije