Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠ POČETAK
Povratak na članak

Cedevitina “legija stranaca” nije elitna niti ikakva borbena sila

Kako nam je rekao jedan čovjek iz Cedevitina pogona, kako zasad izgleda, nitko od ovih stranaca ne zaslužuje da mu se produži ugovor

Komentari 2

Avatar Aydemi Popushi
Aydemi Popushi
17:02 16.10.2018.

Zali boze slupanog novca u zadnjih 5-6 godina. Iako cela prica pociva na zdravim temeljima (privatni kapital), sportski sektor je uzasan. Jureci iz sezone u sezonu instant uspeh, sve vise se gresi. Ne treba biti prepametan, samo treba kopirati uspesnije od sebe (C. Zvezda ili Partizan). Dovesti domaceg (ili ex yu) trenera i omoguciti mu rad na duze staze sa najtalentovanijim domacim mladim igracima. Strance dovesti samo da prave razliku.

VL
SL
smokvin list
03:13 16.10.2018.

Pratim tu cedevitu 3. god baš intezivno. Tada je bila solidna ekipa, prošlogodišnja ekipa lošija,a ova još lošija čini mi se. Što više novaca se troši oni lošiji. Nema tu ni duše u ekipi što je jako važno. Primjer(nemam protivv dečka ništa) Stipanović kapetan došao prije 1god. iz BiH, nema ni jednog domaćeg dećka.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.