Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠILO 93:68

Cedevita razbila Zadar, Barać: Ne znam jesmo li tako dobri ili su ostali loši

Cedevita - Budućnost
Goran Stanzl/PIXSELL
07.04.2015.
u 22:35

Zbog rukometne utakmice PPD Zagreb – Barcelona, susret Cedevite i Cibone pomaknut u četvrtak sa 19 na 18 sati.

Trebao je to biti derbi Lige za prvaka. No, od derbija nismo vidjeli ništa. Zadrani su šaptom pali već nakon prve četvrtine (24:19), a pogotovo nakon  poluvremena (49:31). Završilo je 93:68.

- Ne znam jesmo li mi tako jako dobri ili su svi ostali jako loši. Dobro, činjenica je da su Zadranima otišla dva bitna igrača pa nam je bilo puno lakše. Pravu istinu o ovoj našoj momčadi dat će Budućnost u polufinalu doigravanja ABA lige – rekao je Stanko Barać sa 19 koševa jedan od boljih kod Cedevite.

Uz njega raspoložen je bio Fran Pilepić koji je postigao 24 koša. Gađao je trice šest od 11, a dvocifren je bio i Roko Leni Ukić (10) i to samo zato što je u posljednjim trenucima pogodio tricu.

- Solidno smo odradili utakmicu. Malo nam je Sobin radio probleme na početku ali to sam riješio uvođenjem Baraća koji ga je zaustavio. Već u četvrtak dolazi Cibona i ne smijemo je nikako podcijeniti – istaknuo je Jasmin Repeša, trener Cedevite.

U večerašnjoj utakmici vidjeli smo na parketu dva para braće. Ante i Mario Delaš igrali su za Cedevitu i jedini se nisu uspjeli upisati u strijelce. Ivan (Cedevita) i Marko Ramljak igrali su na suprotnim stranama i oba su postigla po sedam koševa.  Jednako, da ne bude poslije svađe u obitelji.

>> Cibona obilježila 30 godina od prvog naslova: 'Dražena se moglo zadržati samo pet minuta'

Komentara 1

DO
domicus2204
17:47 08.04.2015.

vi ste voda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije