Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Derbi ABA lige

Cedevita nastavila sjajan niz i u gostima pobijedila Cibonu

Cibona - Cedevita
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/6
22.12.2015.
u 20:57

Odličan je u sastavu Cedevite bio Miro Bilan sa 25 koševa, dok je najefikasniji kod Cibone bio Ante Žižić sa 13 koševa

U susretu 16. kola regionalne košarkaške ABA lige Cedevita je kao gost u KC "Dražen Petrović" svladala Cibonu sa 81-69 (27-12, 21-17, 14-18, 19-22).

Cedevita je svoju devetu uzastopnu pobjedu u ABA ligi praktički osigurala već u prvoj četvrtini koju je zaključila serijom 16-2 kojom je povela sa 27-12. U nastavku dvoboja Cibona je nekoliko puta zaprijetila smanjenjem na 10-ak razlike, ali svaki put uslijedilo je nekoliko pogođenih šutova igrača Cedevite za održavanje uvjerljive prednosti.

Odličan je u sastavu Cedevite bio Miro Bilan sa 25 koševa, dok je najefikasniji kod Cibone bio Ante Žižić, koji se vratio na teren nakon više od mjesec dana izbivanja zbog loma vilice, sa 13 pogodaka.

Cedevita sada ima omjer pobjeda i poraza 13-3, dok je Cibona na 6-10.

>>Rimac: Volio bih da Mula iskoristi priliku u Ciboni

Komentara 3

Avatar links
links
22:45 22.12.2015.

košarka je bila igra za inteligentne ljude, i onda moramo gledati florence,širiščeviće....ovaj zadnji bi trebao kao biti obrambeni igrač a jedan Babić napravi klauna od njega, ali važno je da je on nabacio frizuru, tetovaže i tajice, treba ovu Cibonu dobro proluftati, i u upravi i na terenu!!! Gdje je Slavica????

Avatar comandante
comandante
08:27 23.12.2015.

ništa novoga kod Cibone iako su nakupili poluigrača popriličan broj a opet nevidimo mlade!!!! više ih se gura u Cedeviti koja iga na 3x višem nivou, sramota, a Cibonu plaćamo mi!!!treba rastjerati pola ekipe,

ZE
zeczec
08:31 23.12.2015.

Slavica 0minuta kao i mazalin.je l se radi o tome da ce ih se klubovi rjesavati na kraju sezone?cibona je mogla ljetos i dobit pare od turaka.bojim se da je gotovo sa zaradom na ovoj dvojici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije