Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurokup

Cedevita u drugom krugu na Lokomotiv, Budućnost i Trento

29.12.2017.
u 07:56

– U Parizu smo igrali slabo i izgubili pa sam 40 dana čekao na ovu utakmicu jer sam im htio vratiti milo za drago što nije bilo lako jer smo igrali bez dva startera.

U utakmici u kojoj niti jednoj momčadi pobjeda nije bila imperativ - gostima jer su ionako posljednji, a domaćinima jer su već i prije osigurali prolaz u drugi krug - Cedevita je pobijedila pariški Levallois 94:79.

– U Parizu smo igrali slabo i izgubili pa sam 40 dana čekao na ovu utakmicu jer sam im htio vratiti milo za drago što nije bilo lako jer smo igrali bez dva startera. Ukića koji je na dan utakmice povraćao i Nicholsa kojem se ukočio vrat – kazao je sinoć najbolji cedevitaš Will Cherry (19 koševa).

1/9

Dvoznamenkasti strijelci u sastavu domaćina bili su još i krilo Musa (19 koševa) te krilni-centri Markota (14) i Žganec (10), a s osam asistencija istaknuo se branič Krušlin.

– Prepeliču nismo dozvolili da se razigra od početka pa me na poluvremenu pitao zašto toliko igramo agresivno na njemu. Kada ovako rano povedeš ovoliko puno, tvoji igrači se opuste, a suparnici više nemaju što izgubiti pa zaigraju bolje – kazao je Cedevitin slovenski trener Jure Zdovc koji je saznao tko ga čeka u nastavku natjecanja. A to su nepobijeđeni Lokomotiv iz Krasnodara te Budućnost i Trento. 

 

Komentara 1

Avatar links
links
08:09 29.12.2017.

Uzasna utakmica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije