Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pojačanje

Cedevita dovela 
američkog razigravača Willa Cherryja

Will Cherry
Foto: NordPhoto/PIXSELL
1/8
30.07.2017.
u 07:03

Hrvatski košarkaški prvak dogovorio je dolazak razigravača Willa Cherryja (26, 185 cm)

Nakon Roka Ukića i Ivana Ramljaka Cedevita je u ovoljetnom prijelaznom roku dovela i prvog Amerikanca.

Hrvatski košarkaški prvak dogovorio je dolazak razigravača Willa Cherryja (26, 185 cm), igrača koji je u Europi igrao za Žalgiris (s kojim je bio prvak Litve), njemačku Albu te, posljednju sezonu, za turski Gaziantep.

S obzirom na to da je riječ o igraču koji je na sveučilištu Montana, u svoje četiri godine, postao rekorder po broju osvojenih lopti, zacijelo je solidan defenzivac, no ima on i napadačkih kvaliteta pa će uz kapetana reprezentacije Ukića biti kvalitetan branički tandem.

Komentara 1

Avatar links
links
07:34 30.07.2017.

Nakon Ramljaka svako pojacanje je suvisno..:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije