Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raskinuo s parmom

Cassano na utakmici s Miškovićem i Volpijem: Pregovara o dolasku u Rijeku?

cassano
Foto: Gazzetta screenshot
04.02.2015.
u 09:15

Rijeci bi itekako u napadu dobro došao iskusni kapitalac

Antonio Cassano (32), bivši igrač europskih velikana Reala, Milana i Intera nedavno je raskinuo ugovor s Parmom i slobodan je igrač. Još nije poznato gdje će nastaviti karijeru, no možda je znakovita činjenica da je u ponedjeljak utakmicu talijanskih drugoligaša Spezije i Avellina gledao u društvu predsjednika Rijeke Damira Miškovića i Gabrielea Volpija, vlasnika Spezije i Rijeke.

Znači li to da je započeo pregovore s navedenim dvojcem o dolasku na Kantridu ili u Speziju? Nije nemoguće!

Rijeka je bila aktivna u ovom zimskom prijelaznom roku, a vidjet ćemo hoće li se Cassano pridružiti novopridošlim Balaju, Bradariću i Radoševiću. Nakon odlaska Kramarića i Krstanovića, Rijeci bi itekako u napadu dobro došao iskusni kapitalac.

Ipak, realnije je očekivati da će 32-godišnji napadač pronaći angažman na Čizmi.

>>Bradarić: Rijeka je ozbiljan klub, sigurno ću se uklopiti i odužiti se Keku

Komentara 2

SI
simeeee
12:53 04.02.2015.

Nema srice s tim potrosenim poluveteranima, da je on na potrebnoj nogometnoj razini ne bi bia slobodan igrac...ako dodje rijeka ce dobiti isluzenog i nemotiviranog igraca koji je preskup za nase prilike...bolje traziti mlade talente

DU
Deleted user
09:21 04.02.2015.

Uuuu baš bi bilo lijepo da dođe u Rijeku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije