Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Žele velšanina

Casillas: Lani je bila saga o Modriću, a danas o Baleu

Iker Casillas
Igor Kralj/PIXSELL
09.08.2013.
u 19:19

– O Baleovu transferu mnogo se pričalo posljednjih dana, ali ne znam mnogo više od ostalih

Realov kapetan Iker Casillas volio bi da što prije završi saga o transferu Garetha Balea iz Tottenhama u Madrid. Španjolski je vratar istaknuo kako bi vrlo rado vidio Velšanina u kraljevskom klubu te tvrdi da bi se i suigrači s time složili.

– O Baleovu transferu mnogo se pričalo posljednjih dana, ali ne znam mnogo više od ostalih. Lani se razvukao Lukin transfer, a danas je to saga o Baleu. Naši čelnici pokušavaju dovesti najbolje igrače u klub. Kompletni smo, ali ako dođe igrač poput Balea, bit će dobrodošao – kazao je Realov vratar Iker Casilllas.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije