Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN OBRAT

CAS poništio odluku Uefe: Bilić ipak u Europskoj ligi, Žuti ispao!

Slaven Bilić
Pixsell
18.07.2013.
u 17:40

CAS će tek donijeti konačnu presudu, a u međuvremenu će Bešiktaš i Fenerbahče nastupati u 3. pretkolu Lige prvaka

Sud za sportsku arbitražu (CAS) suspendirao je odluku Uefe te će Fenerbahče i Bešiktaš nastupati u europskim natjecanjima! Nakon što im je Uefa prije tri tjedna izrekla kaznu neigranja, klubovi su uložili žalbu, Uefa ni tad nije mijenjala odluku, ali CAS se upleo te će se ova dva turska kluba naći u ždrijebu za treće pretkolo Lige prvaka i Europske lige u petak.

CAS će tek donijeti konačnu presudu, a u međuvremenu će Bešiktaš i Fenerbahče nastupati u 3. pretkolu Lige prvaka, odnosno Europske lige. Dobra je to vijest za Slavena Bilića, trenera Bešiktaša, ali loša za Hajduk koji je ovim izgubio status nositelja u 3. pretkolu, no i za Roberta Prosinečkog čiji Kayserispor ipak gubi mjesto u Europskoj ligi.

U međuvremenu, CAS će nastaviti s istragom i saslušanjima i konačnu će odluku donijeti 28. i 30 kolovoza.

Podsjetimo, Uefa je Fenerbahče kaznila trogodišnjom, a Beškitaš jednogodišnjom suspenzijom zbog namještanja utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije