Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOAL DOZNAJE
Povratak na članak

Carlo Ancelotti preuzima Bayern, Pep Guardiola Manchester City!

Ancelotti je u 20 godina dugoj trenerskoj karijeri vodio brojne velikane poput Juventusa, Milana, Chelseaja, Paris Saint-Germaina te Reala. Triput je bio prvak Europe i isto toliko puta osvajao nacionalna prvenstva u ligama "petice".

Komentari 5

AN
Ante55
20:03 18.12.2015.

bolje trapatoni

VL
TA
tarzan
00:22 19.12.2015.

Sve su to nule od trenera imam veliku želju jednog od tih takozvanih velikana današnjice vidjeti na primjer u Slaven Belupu kako bi pokazali svoju viziju nogometa u klubu kojemu je proračun 1% za razliku od na primjer Chelsea.

VL
Avatar prisoje_piskulje
prisoje_piskulje
21:52 18.12.2015.

a veliki mou ce u man und

VL
Avatar Oneill
Oneill
20:53 18.12.2015.

Njemci su verklemte osobe zele puno malo placaju cifre koje se spominju u Engleskoj nije imao u Münchenu ni trigeld dobar naravno da nece ugovor produzit Njemci mogu svakako ali ne posteno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.