Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilčevi menadžeri

Carlinho i Slišković: Sammir nije na prodaju, ne žuri mu se

\'Sliskovic_nnn_spo_231010\'
VL
24.10.2010.
u 14:55

Božo Slišković i Carlinho (na fotografiji) tvrde da Sammir trenutačno nema niti jednu ponudu, iako mu je ova sezona kao iz snova.

Ključne riječi

Komentara 1

SA
saksofon
23:58 24.10.2010.

Istina je da Sammir igra svoju odličnu sezonu i za njega interesa ima! No mislim da je za njega i Dinamo bolje da još ostane u Zagrebu! Opet bi se učinila pograška s njegovom prodajom, jer gdje god da ode neće imati toliko prilika! Konačno dečko pokazuje što zna i može i šteta bi bilo da ode negdje gdje neće igrati! U Dinamu će igrati i još bolje \"izbrusiti\" formu i steći iskustva! Mislim da bi svaka prodaja bila preuranjena! U ostalom Dinamo sve igrače treba zadržati ako želi kontinuitet i rezultate u Europi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije