Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk slavio

Carillo: Pripremit ćemo se za Dinamo, a Ohandza nije ozbiljno ozlijeđen

Hajduk - Cibalia
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/5
14.04.2017.
u 22:57

Bilo je važno da momci ne izgube vjeru, morali smo biti strpljivi dok ne iskoristimo prvu prigodu, kazao je trener Hajduka.

Hajduk je na Poljudu svladao Cibaliju 3:0 na otvaranju 28. kola Prve HNL. Momčad Joana Carrilla bila je dominantna cijeli susret, ali je tek na kraju utakmice stigla do značajnije prednosti.

"Osobno sam zadovoljan, ispunili smo plan koji smo stavili pred sebe tijekom tjedna. Bilo je važno da momci ne izgube vjeru, morali smo biti strpljivi dok ne iskoristimo prvu prigodu. Nismo se predavali, očekivali smo da će protivnik igrati otvorenije, na koncu smo iskoristili svoje prigode i zasluženo pobijedili," rekao je za Goal trener Hajduka Joan Carrillo.

Kakva je ideja za Dinamo, što možemo očekivati u Zagrebu?

"Pripremit ćemo se za utakmicu kao i uvijek. Od sutra počinjemo pripremu... "

Što je s Ohandzom, je li ozbiljnije ozlijeđen?

"Bio je dosta umoran, morao se dosta kretati, dobio je udarac, ali nije ozbiljno ozlijeđen."

>>Hajduk na praznom Poljudu uvjerljiv protiv Cibalije, ozlijedio se Ohandza

>>Irena Šimunović: Zbog dečka Tome Bašića često idem gledati utakmice Hajduka

Komentara 2

IN
Inoha
23:44 14.04.2017.

Potjerat iz Hajduka: Jefa Savasa Saida Čosica Memolu Kvesica Barrya ... projekt Narodnog hajduka ne pije vode...katastrofa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije