Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još bez popuštanja

Capak: Razradit ćemo nove mjere za vrhunske sportaše

Krunoslav Capak
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
14.04.2020.
u 15:15

Mi mislimo da bi te mjere, koje oni predlažu, trebalo detaljnije razraditi pa nam za to treba još malo vremena. Na tome se radi, mi smo u kontaktu s njima i napravit ćemo to - najavio je član Stožera Krunoslav Capak, inače ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo

Premda su mnogi vrhunski sportaši s nestrpljenjem pratili presicu Nacionalnog stožera Civilne zaštite, isti nisu dočekali odluku o popuštanju mjera vezanih uz zabranu treninga na sportskim objektima.

- Pričali smo sa Središnjim državnim uredom za šport, a razgovarali smo i s nekim sportskim savezima. Od njih smo dobili prijedloge kako bi se barem za vrhunske sportaše, i po kategorijama koje propisuje Zakon o sportu, odredio način treniranja jer oni ne mogu predugo mirovati.

Mi mislimo da bi te mjere, koje oni predlažu, trebalo detaljnije razraditi pa nam za to treba još malo vremena. Na tome se radi, mi smo u kontaktu s njima i napravit ćemo to - najavio je član Stožera Krunoslav Capak, inače ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar EUJ-
EUJ-
15:27 14.04.2020.

Razradit će nove mjere za vrhunske sportaše i poslaće i njih da slijede dosada pobjegle i zarađuju kao kelneri u Irskoj ili bauštele domoljubi u Njemačkoj.

DH
dalibor.hren
16:29 14.04.2020.

Razmislite malo o medicinarima, o učiteljima...ljudi rade duplo više i ne čekaju turiste...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije