Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE
Povratak na članak

Čanađija: Jedanaesterac za Hajduk ne želim komentirati

Hajduk je posljednjih put na Poljudu protiv Rijeke slavio još davne 2011. godine, kada je na klupi bio Bugarin Krasimir Balakov.

Komentari 4

SM
san.martino
19:47 28.10.2018.

Barem je ova utakmica pokazala da su ivanovski,palaversa,tudor zalutali u prvu ekipu a ismajli pokazao vulicu da je nula od trenera!

VL
MA
mause
18:34 28.10.2018.

ne vidim sta bi trebao komentirati

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
21:40 28.10.2018.

Slobodna Dalmacija - 'Evidentno je Hajduk izgubio težinu i respekt kod sudaca', izvalio je klon Hitlera i Dorice Nikolić na klupi Hajduka i nastavio dalje po starom. Dakle, po njemu bi na svakoj tekmi trebalo barem 2-3 penala svirati Hajduku... i još da je u ekipi Nikola Penalinić... gdje bi bio kraj. Unatoč bravuroznom napretku ekipe pod njegovim vodstvom ne može do pobjede i tome su krivi suci... prazne tribine, kiša i vjetar.... Kada se napokon utvrdi tko vodi klub, pa možda opet probat sa naknadom za 'pošteno suđenje' ?

VL
DH
dalibor.hren
19:56 28.10.2018.

Taj penal ne bi sudio ni Vulić!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.