Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESRETNI NOGOMETAŠ

Campbell kupio čak 100 paketa sličica, ali sebe nije pronašao!

Joel Campbell
Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
11.04.2014.
u 21:18

U želji da što prije svoju sliku zalijepi na mjesto broj 296, kupio je na lokalnom kiosku čak 100 paketića (500 sličica), no svoju sličicu nije uspio dobiti.

Manija skupljanja sličica za Svjetsko prvenstvo u Brazilu približava se vrhuncu. Skupljaju ih svi, djeca, roditelji, djedovi, bake, a i brojni nogometaši.

Jedan od njih je i reprezentativac Kostarike Joel Campbell koji se, za razliku od većine onih koji sličice skupljaju, i sam nalazi u albumu.

U želji da što prije svoju sliku zalijepi na mjesto broj 296, kupio je na lokalnom kiosku čak 100 paketića (500 sličica), no svoju sličicu nije uspio dobiti. Svoj je “neuspjeh” objavio i na Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije