Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rukomet

Ćamila nakon poraza Hrvatske: Tea oprosti, ja sam prva podbacila

Zagreb: Okupljanje ženske rukometne reprezentacije uoči priprema za Svjetsko prvenstvo
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
06.12.2023.
u 11:02

Hrvatske rukometašice su na Svjetskom rukometnom prvenstvu izgubile od domaćina Švedske 17:22

Rukometašice Hrvatske u utakmici trećeg kola skupine A Svjetskog prvenstva u Göteborgu su izgubile od domaćina Švedske 17:22.
Ključna utakmica za četvrtfinale nije otišla na stranu izabranica izbornika Ivice Obrvana

- Očekivali smo izuzetno tešku utakmicu i prije turnira. Pribojavao sam se njihove čvrstoće gušenja protivničkih, odnosno naših napada u igri jedan na jedan, kada trebate napraviti prednost, i jednostavno u tom segmentu igre nismo imali raspoloženu igračicu protiv njih. Ono što je dobro, u svakom slučaju, za pohvaliti je naša obrana na čelu s Teom Pijević, koja je prvo poluvrijeme radila fenomenalne stvari - rekao je izbornik nakon utakmice pa dodao:

- Trebali smo zabijati sve da se osjeti na rezultatu. Puno ljudi, bučna atmosfera. Ne znam kada je hrvatska reprezentacija zadnji put igrala u ovakvoj atmosferi. Sve to utjecalo je na igračice. Dale su sve od sebe, ja im ovim putem čestitam na toj požrtvovnosti. 

Ćamila Mičijević preuzela je odgovornost na sebe.

- Prije utakmice smo vjerovali da možemo, ali napad je zakazao. Osjećam odgovornost, nisam odradila što se od mene očekivalo, prva sam ja koja je podbacila. Ovakav dan golmanice ne iskoristiti, možemo samo reći "oprosti Tea". Sad idemo dalje, ništa nije gotovo.

Hrvatska je ušla kao drugoplasirana iz skupine u drugi krug, ali sa samo jednim bodom, dok Šveđanke prenose maksimalna četiri boda. Naša skupina se križa sa skupinom u kojoj su Crna Gora (4 boda), Mađarska (2) i Kamerun bez bodova.

Prvu utakmicu igramo s Crnom Gorom u četvrtak (18 sati), zatim u subotu protiv Kameruna (15.30 sati) te u ponedjeljak s Mađarskom (18 sati).

Iz skupine drugog kruga samo dvije prvoplasirane reprezentacije odlaze u četvrtfinale.

Komentara 2

TE
Tenis
23:41 06.12.2023.

Odmah juče poslije tekme sam napisao da je Ćamila bila najlošija. To negativno utiče i na ostale igračice. Imao sam dojam da se njoj nikako i ne igra. Od 5 lopti izgubila je ili uprskala 4. A svi znamo da ona puno više može. Ima još 3 utakmice da se popravi i da povuče cijelu ekipu. Do sad su osim u tekmi s Kinom totalno neprepoznatljive.

BL
blackeder2022
12:05 06.12.2023.

Velika takticka pogreška je bazirati igru na Mičijevič,čija je igra pročitana.Ona je snažna ali spora igračica kojoj ako uđeš u korak ,ona ništa ne može.Usporava igru pa forsira udarac izvana uslijed nemoči razigravanja kolegica.Imamo mi daleko bržih i efikasnijih igračica,samo ih treba posložiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije