Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prekinut i summit
Povratak na članak

Cameron zadirkivao Merkelovu nakon pobjede Chelseaja!

Svjetski vođe prekinuli su sastanak zemalja članica G8 kako bi pogledali napeti finale Lige prvaka između Bayerna i Chelseaja.

Komentari 3

JO
johndoe2
11:01 20.05.2012.

I to je nogomet...za koju godinu zaboraviti će se da se defacto igrala viktorija pred vratima Chelsea...pobjednik piše povijest...slično kao u i svugdje u Svijetu osim u Hrvatskoj.

VL
ĆA
ćaćaća
11:05 20.05.2012.

svugdje pobjednici pišu povjest(koja je najčešće iskrivljena) osim kad hrvati pobjede..onda im netko drugi piše povijest..kao i u domovinskom ratu..

VL
Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
11:11 20.05.2012.

Pa što se on ima hvaliti, pa to nije engleski klub nego ruski. Da mu nije ruskih milijardi od abramoviča kojima su kupovali igrače nebi oni vidjeli finale.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.