Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inonogomet

Čale i Gabrić sudjelovali 
u pobjedi Trabzonspora

Drago Gabric (video)
Youtube Screenshot
24.10.2009.
u 00:10

Šokotin i Carevićev Lokeren nastavio je srljati u belgijskom prvenstvu, u 12. kolu na domaćem je terenu izgubio od Genka 0:2.

U prvoj utakmici 10. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen i Borussia Dortmund odigrali su neodlučeno - 1:1. Trabzonspor, u kojem igraju hrvatski reprezentativci Hrvoje Čale i Drago Gabrić, pobijedio je u 10. kolu turskog prvenstva Kayserispor sa 2:1. Obojica su odigrala cijelu utakmicu, a Gabrić je zaradio i žuti karton. Šokotin i Carevićev Lokeren izgubio je kod kuće u 12. kolu belgijske lige od Genka 0:2.

U njemačkoj drugoj ligi Greuther Furth naših Biliškova i Hrgovića izgubio je od Koblenza sa 1:2. Biliškov je igrao cijelu utakmicu, a Hrgović samo prvo poluvrijeme. Ništa bolje nije prošao ni Kaiserslautern čije boje brane Iličević i Lakić. Kaiserslautern je na domaćem terenu pred 41.491 gledateljem izgubio od Fortune Düsseldorf sa 0:2. Iličević je igrao cijeli susret, a Lakić je u igru ušao u 65. minuti.

U austrijskoj drugoj ligi druga momčad Red Bull Salzburga, koju trenira naš Niko Kovač, svladala je u gostima Gratkorn sa 2:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije