Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Čak dva Dinamova igrača uspjela ući u najboljih 11, u izboru bilo više od 300 igrača

Marko Lukunic/PIXSELL
11.12.2020.
u 16:51

U prošlom kolu također je u najboljoj jedanaestorci, koja se bira od 24 utakmice, bio Dinamov igrač, a riječ je o vrataru Dominiku Livakoviću.

Nakon posljednjeg šestog kola Europske lige, u tradiocionalnom izboru Uefe najbolje momčadi kola, za koju je ukupno konkuriralo 306 nogometaša, svoje mjesto među 11 našla su i dvojica Dinamovaca.

Podsjetimo, u posljednjem kolu skupine K Europske lige Dinamo je u Maksimiru svladao ruski CSKA iz Moskve 3:1 potvrdivši prvo mjesto u skupini i plasman u šeasnaestinu finala.

Ovog puta među najboljima svoje mjesto su našli Joško Gvardiol i Lirim Kastrati. Obojica su bili strijelci protiv moskovske momčadi.

U prošlom kolu također je u najboljoj jedanaestorci, koja se bira od 24 utakmice, bio Dinamov igrač, a riječ je o vrataru Dominiku Livakoviću.

Komentara 2

Avatar feudalac
feudalac
17:42 11.12.2020.

Dobro! Fantastični je uspjeh Dinamovih igrača vrlo šturo popraćen u medijima, ali vratimo se malo na rekord u utakmicama Euro i Lige prvaka bez primljenog gola? Svi portali (anti Dinamovski) raspisali su se kako Dinamo nije uspio srušiti rekord Man. Uniteda, bilo im je važno poniziti i neutralizirati visoku pobjedu protiv voljenog im ruskog CSKA pa su čak posegnuli sa lažnom informacijom. A činjenice govore da je upravo Dinamo svjetski rekorder jer je primio prvi gol u 526 minuti za razliku od ManU koji je to ostvario do 483 minute. Cijela ta medijska hajka koja se tjedan dana prije utakmice sa rusima vodila protiv trenera Zorana Mamića bila je u službi destabilizacije i demoralizacije Dinama i opet nisu uspjeli. Dinamo ne samo da je pobijedio već je prikazao jako, jako kvalitetnu igru, srušio rekord i pokazao kako ima igrače koji mogu već danas biti oslonac reprezentacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije