Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽENA ROBA

Čak četiri kluba iz Bundeslige žele Dinamovog dragulja!

Ante Ćorić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/5
25.05.2017.
u 22:45

Spominje se odšteta od 10 milijuna eura, no treba istaknuti kako je Dinamo ranije odbijao i veće iznose za Ćorića.

Ante Ćorić u svakom je prijelaznom roku meta mnogih klubova, a čini se da bi ovog ljeta mogao napustiti Dinamo, piše Goal.

Interesa ne manjka, Nijemci pišu da ga žele četiri njemačka kluba - Bayern, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach te povratnik u prvoligaško društvo Stuttgart.

Spominje se odšteta od 10 milijuna eura, no treba istaknuti kako je Dinamo ranije odbijao i veće iznose za Ćorića.

Ante je nedavno potpisao ugovor s modrima do 2022.

Komentara 3

CR
crocro
06:58 26.05.2017.

Mislim da će im prisjesti rasprodaja dragulja. Upravo zbog rasprodaje dragulja Dinamo nije bio važan faktor niti u ligi prvaka a niti europskoj ligi već je bio kanta za nabijanje. Ali se zato rasprodajom dragulja ponosio u HNL-u gdje je bio do sada glavni faktor za prvaka. Ali rasprodaja dragulja niti tu mu se više ne isplaćuje jer postoje bolji i jači pa tako ove godine neće biti nikakav faktor za pretkola lige prvaka. Ja sam uvjeren da su se u Dinamo upalile sve lampice crvenog signalnog svjetla i da će si postaviti pitanje: "Što mi radimo, kuda idemo i koji nam je cilj"? A to znači da će morati promijeniti strategiju kluba tj. da se transformira iz prodajno- servisnog kluba u klub sakupljača dragulja, naravno ako želi ostvariti snove svojih navijača da bude relevantan i prepoznatljiv klub koji sudjeluje u natjecanjima lige prvaka ili barem malo dalje dogura u europskoj ligi. U suprotnom ako dalje nastavi sa starim poslovima rasprodaje i preživljavanja od rasprodaje ne treba se čuditi da se na kraju nađe na tablici iza Rijeke i Hajduka na trećem mjestu. Vi koji ste tapšali Dinamo po ramenu a nikada u oči niste govorili istinu, vi ste također bili u zabludi i niste radili na korist Dinamu. Dinamo moramo kritikama prisiliti da promijeni svoj cilj postojanja na ponos zagrepčana i svih navijača Dinama. Mi navijači želimo Dinamo vidjeti kao klub rešpekta a ne da se na spomen njgova imena odmahuje rukom. Zar su Šerif, Ludogorec, Černomorec i slični bolji od Dinama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije