Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO KOMPLETNI TRENING

Čačićevu drilu priključili se Sammir i Rukavina

Sammir (1)
Antonio Bronić/Pixsell
30.01.2012.
u 14:30

Dinamo je sjajnom igrom i pobjedom protiv Odensea otvorio Atlantic Cup, a jutro nakon utakmice igrači su imali lakši trening.

Modri su u nedjelju navečer 3:1 dobili danski Odense da bi sljedeće jutro odradili trening. Kao i obično nakon utakmice, radilo se o treningu lakšeg intenziteta. Nisu svi trenirali jednako pa su tako igrači koji su iznijeli najveći teret na utakmici odradili 30-ak minuta trčanja i rastezanja te se vratili u hotel.

U toj su se grupi našli igrači koji su počeli utakmicu te Alispahić i Beqiraj, dok je preostalih devet igrača odradilo trening s loptom. U toj grupi koja je imala dulji trening bili su Sammir i Rukavina; igrači koji su u Portugalu trenirali odvojeno. Vratari Mitrović i Zelenika radili su odvojeno s trenerom vratara Ibrahimovićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije