Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dinamo

Čačić: Vugrincu želim rekord, ali ne protiv nas

ante čačić
Antonio Bronić/Pixsell
20.03.2012.
u 10:49

Dinamo u srijedu od 20 sati u Maksimiru u prvenstvenoj utakmici dočekuje Slaven Belupo

Loša vijest za Dinamova trenera Čačića jest da na duže vrijeme ne može računati na Josipa Šimunića (barem još dva tjedna), a i Bišćan osjeća bolove u peti te također nije u konkurenciji.

U Maksimir dolazi uskoro budući rekorder hrvatske lige po broju pogodaka Davor Vugrinec. Dinamov trener Čačić kaže da će njegova momčad posebno motriti na Vugu i Vručinu.

– Vugrinec će vjerojatno srušiti Cvitanovićev rekord, ja mu to od srca želim, ali ne sutra protiv nas. Bilo bi previše da nam baš zabije dva pogotka – kazao je Ante Čačić.

Ključne riječi

Komentara 8

NI
nisde
12:45 20.03.2012.

taj sada može zabijati iz penala,iz igre neće da igra do 50te.

IB
Ibra22
13:27 20.03.2012.

Dečko umjesto da pišeš gluposti po portalima, nakloni se velikom igraču i čovjeku po imenu Davor Vugrinec

SE
serđo
12:11 20.03.2012.

a ja kokošaru baš ne želim rekord.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije