Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik je zadovoljan

Čačić: Ovo nije čudo! Mi smo škvadra i možemo igrati sa svakim

Ante Čačić
Foto: Pixsell
1/5
21.06.2016.
u 23:53

- Uvjeren sam da možemo igrati sa svima. Ovo nam je dalo dodatno samopouzdanje jer smo prvi, ali već sutra se pripremamo za dalje.

Hrvatska je prva u skupini D Europskog nogometnog prvenstva. Pobjedom nad Španjolskom 2:1 zasjeli smo na vrh i sada čekamo svog protvnika, a svojim prezentacijama na Euru oduševili smo cijeli svijet. Izbornik Ante Čačić bio je presretan.

- Mislim da ovo nije čudo, Hrvatska je već ranije naglasila da smo dobri i da nemamo straha ni od koga. Slavili smo protiv najbolje momčadi na svijetu. Pozdravljam ljude u domovini i izvan nje. Osjećali smo energiju od njih u zadnjih tjedan dana i igrači su zato dali su sve od sebe, kazao je Čačić pa dodao:

- Moramo ovo arhivirati, čekaju nas novi izazovi. Čestitke našim igračima na sjajnoj pobjedi.

Čačić je večeras uveo pet novih igrača u odnosu na prve utakmice.

- Ja radim s ovim igračima i znao sam kako tko može odogvoriti u datom trenutku. Imamo širinu, škvadra smo i to se vidi. Naravno, imamo i kvalitetu.

Tražili ste još više u nastavku...

- Bili smo malo naivni u prvom dijelu, ali u drugom dijelu smo stisnuli linije, radili puno i na kraju smo nagrađeni.

Hoće li svi naši igrači biti zaliječeni do subote?

- Rekao sam da ćete danas vidjeti jednu Hrvatsku koja dolazi, a naglasio sam da mi je ovo pripremna utakmica za dalje. Svi će biti zdravi za sljedeću utakmicu i imam 23 spremna igrača.

Koga biste željeli u osmini finala?

- Uvjeren sam da možemo igrati sa svima. Ovo nam je dalo dodatno samopouzdanje jer smo prvi, ali već sutra se pripremamo za dalje. 

Komentara 32

Avatar navijač
navijač
00:13 22.06.2016.

Po mom mišljenju Hrvatska nikad nije bolje igrala, čak ni za vrijeme Ćire. Potpuno je moguće i da budemo Europski prvaci.

Avatar babas
babas
00:06 22.06.2016.

Realno,ovo je najjača hrvatska reprezentacija ikad,čak i sa par juniora smo pobijedili europskog prvaka. Rekao bih da će osmina finala za naše biti formalnost,tek od ćetvrtfinala počinju pravi mečevi. Uz Nijemce i Taljane smo glavni favoriti.

BU
budagigo
00:23 22.06.2016.

hvala cijeloj reprezentaciji svim igračinama,veliko hvala anti čačiću,hvala najboljoj instituciji u državi hrvatskom nogometnom savezu,hvala šukeru,hvala mamiću,hvala hrvatima na stadionu i diljem svijeta koji su slavili naš hrvatski ponos našu reprezentaciju.Bog i Hrvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije