Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nostalgija

C. Ronaldo: Jako mi nedostaje Sir Alex, no najviše pita od jabuka

'Luiz Gustavo (R) of Bayern Munich challenges Christiano Ronaldo of Real Madrid during their Champions League semi-final first leg soccer match in Munich, April 17, 2012.   REUTERS/Kai Pfaffenbach (GE
'KAI PFAFFENBACH'
24.04.2012.
u 21:40

- Za razliku od susreta u Münchenu, u Madridu će nas se bojati, smatra portugalski nogometaš.

Junak Realove pobjede u Primeri nad Barcelonom (2:1) Cristiano Ronaldo siguran je da večeras može presuditi i Bayernu.

– Znamo da će Bayern igrati na kontre, više će nas respektirati, bojati se, nego što je to bio slučaj u Münchenu. Svjesni su da na Bernabeuu nikome nije ugodno – smatra Ronaldo i dodaje:

– Rezultat 1:2 iz prve utakmice je vrlo dobar za nas i uvjeren sam da ćemo se vratiti na Allianz arenu, u finalu Lige prvaka.

No, Ronaldo je svjestan da iz Bayerna prijeti mnogo opasnosti.

Ulaznica za 22.000 kuna

– Momčad koja ima Riberyja, Robbena i Gomeza može svakoga pobijediti, no naš trener ima lijeka za njih – izjavio je Ronaldo.

CR7 prisjetio se i dana na Otoku, rekao je da mu usprkos uspjehu u Realu jako nedostaje njegov bivši klub Manchester United.

– Čujem se s Fergusonom, jako mi nedostaje Manchester United. Imam osjećaj kao da sam napustio obitelj. Održavam kontakte s Ferdinandom, Nanijem, Andersonom, Evrom... Ma, svi mi nedostaju, a posebno pita od jabuka, na koju smo išli poslije treninga – rekao je Ronaldo i dodao:

– No, nije mi žao što sam došao u Real, mislim da sam u Madridu postao još bolji nogometaš.

Cijeli Madrid želi svjedočiti današnjem spektaklu, već prekjučer ulaznice su se na crnom tržištu prodavale po čak 3000 eura (22.000 kuna). A do večeras će cijena rasti.

Trener Bayerna Jupp Heynckes malo je zabrinut što čak sedmorici njegovih igrača prijeti žuti karton koji bi ih otpisao iz finala - Lahmu, Badstuberu, Alabi, Boatengu, Kroosu, Gustavu i Mülleru. Kod Reala su pak ugroženi Higuain, Alonso, Ramos i Coentrao.

Zidane očekuje triler

– Uvjeravam vas da se nećemo samo braniti, jer svjesni smo da će nam za finale trebati barem jedan, a vjerojatno i dva pogotka – poručio je trener Bavaraca Heynckes.

A legendarni realovac Zinedine Zidane svojim je igračima poručio:

– Bit će to pravi triler, igračima mora biti u mislima koliko je čarobno pobijediti na Bernabeuu u tako značajnoj utakmici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije