Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Real Madrid
Povratak na članak

C. Ronaldo: Da se Jose Mourinho vratio u Chelsea, ja bi otišao u City

Cristiano Ronaldo je nakon dvije sezone provedenih u Real Madridu mogao karijeru nastaviti u Manchester Cityju. Vagao je ponudu, no ipak je odlučio ostati na Santiago Bernabeu

Komentari 5

PU
pugy
18:42 03.07.2011.

Ajde ne moraliziraj,ti bi za te novce vjerojatno kao i ja otišao hodajući na rukama do Mancestera..

VL
CP
copy paste
17:40 03.07.2011.

kako ga nije sramota.tolike godine proveo u unitedu i toliko trofeja s njima osvojio i sad priča da bi otišao u city.eeee to ti se zove mučko đubre.

VL
CP
copy paste
21:53 03.07.2011.

03.07.2011. u 18:42h pugy je napisao/la: ---------------------------------- ma ja bi za te novce i tunel do manchestera prokopo sa lopatom ako treba,ali nije o meni rijeć.priča se o ronaldu koji i sad u realu zarađuje pare koje su mu dosta za tri života.a te pare je već imao čak i prije nego što je došao u real.tako da mi nije jasno da bi zbog par milijuna više prodo dupe klubu koji nije ,a bogami ni neče još skoro biti europski vrh.a povrh svega ne znam kako bi pogledao bivše suigrače i navijače u oči,a koji su ga toliko obožavali dok je bio u unitedu.

VL
OB
-obrisani-
08:49 04.07.2011.

C. Ronaldo: Mogao sam otići u City ali mogao sam i igrački propasti pa igrati u Hajduku ili Dinamu..

VL
VA
Vatrenko
15:48 04.07.2011.

20 milja je svota, bogami, valja... ali u drugu ruku (sportski gledano) sto mu moze pruziti Man.City osim novaca. Bez veze bi kvario svoj ugled u ManUu i u Realu si na vrhu vrhova. To mu uopce ne trba (po mom). Ostavio je duboki trag u Manchesteru, vole ga kao kralja a u realu je nezamjenjljiv...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.