Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bwin i Manchester United potpisali ugovor o sponzorstvu

Manchester United bwin (1)
Foto: bwin
1/3
PR
Autor
PR članak
24.08.2012.
u 11:55

– United je i više nego zadovoljan što će donijeti Bwinov model onlin- klađenja ne samo za 75.000 nogometnih navijača koji posjećuju Old Trafford svakog tjedna nego i širokoj globalnoj publici – poručili su iz kluba

Bwin, vodeći priređivač sportskog klađenja u Europi, potpisao je ugovor s Manchester Unitedom prema kojem je postao službeni partner kluba za online-igre i klađenje. Ugovor je potpisan na Old Traffordu uz prisustvo sir Alexa Fergusona, menadžera Manchester Uniteda, i igrača Rija Ferdinanda, Nemanju Vidića i Waynea Rooneyja.

Početni trogodišnji ugovor pojačat će poziciju Bwina u Velikoj Britaniji i mnogim drugim zemljama te tako dodatno potvrditi njegovu poziciju kao vodećeg europskog brenda u sportskom klađenju na nogometna događanja. Sponzorski paket stavlja Bwin u samo središte promocijskih aktivnosti za najpopularniji nogometni klub na svijetu, što podrazumijeva i uključivanje na Unitedovu web-stranicu, razvoj zajedničkih društvenih igara, upotrebu statistika kluba, pristup igračima u svrhu marketinških kampanja te čitav niz mogućnosti u sklopu stadiona poput kioska za klađenje i ostalih marketinška prava.

Izvršni dopredsjednik Bwin.partyja Norbert Teufelberger izjavio je na potpisivanju ugovora:

– Manchester United jedno je od najvećih imena u svijetu sporta čija se globalna baza navijača broji u stotinama milijuna. Mi dijelimo strast za nogometom koja je oduvijek bila u srcu naše dugoročne strategije razvoja. Nama kao vodećem europskom pružatelju usluga online-sportskog klađenja, nogomet je od temeljne važnosti za dugoročni uspjeh i čini približno polovicu naših ukupnih prihoda od sportskog klađenja, koji su iznosili 261 milijun eura u 2011. godini. Kao što podržava igre i klađenje s pravim novcem, ugovor upotpunjuje naše nedavno širenje na područje društvenih igara. Manchester United ima 569 milijuna navijača izvan Europe, čime nam pruža odličnu priliku da im ponudimo zajednički osmišljene inovativne proizvode u zemljama koje još uvijek ne dopuštaju online-sportsko klađenje s pravim novcem.

Komercijalni direktor Manchester Uniteda Richard Arnold izjavio je:

– Bwin ima besprijekornu reputaciju i ugled u svijetu online-klađenja u Europi i Manchester United je i više nego zadovoljan što će donijeti njihov model online-klađenja ne samo za 75.000 nogometnih navijača koji posjećuju Old Trafford svakog tjedna nego i širokoj globalnoj publici. Poput Manchester Uniteda i Bwin je lider u svojoj industriji na globalnom tržištu, koji nudi poboljšano iskustvo klađenja sa zanimljivim sadržajima, koristeći najnovije tehnologije i donoseći inovaciju na tržište. Ova činjenica i Bwinovo dubinsko poznavanje nogometa razlog je zbog kojeg smo se udružili i radujemo se uspješnoj zajedničkoj budućnosti.

Utjecaj Robina van Persieja

Bwin je izvijestio medije da je danas imao najprometniji dan što se tiče klađenja u kampanji Premijerne lige 2012./2013. i kako predstojeći dolazak Robina van Persieja na Old Trafford već ima bitna utjecaj na glavni dio tržišta. U posljednjih nekoliko sati Bwin je smanjio Manchester Unitedov koeficijent za naslov sa 2,50 na 2,00, dok se koeficijent Arsenala povisio sa 12 na 14. Manchester City nastavlja biti favorit za naslov s koeficijentom 1,3    

Glasnogovornik Bwina je izjavio: "Kladioničari u normalnim okolnostima nikada ne reagiraju na dolazak novog igrača u klub, ali jasno je da već osjećamo utjecaj Van Persiejeva dolaska jer smo već smanjili Unitedov koeficijent i izbacili Arsenal. Ljudi koji se klade žele samo United i, ako se ovaj trend nastavi, očekujemo da bi mogli izazvati City za naslov kao favoriti."

Utjecaj van Persieja će se tek osjetiti na tržištu najboljih strijelaca Lige prvaka i Premijerne lige. United s koeficijentom 10,00 i dalje ostaje među prvih pet favorita u Ligi prvaka, a Van Persie s koeficijentom 8,00 drugoplasirani je za Zlatnu kopačku uz Waynea Rooneyja i Fernanda Torresa.

Bwin također nudi koeficijent 3,00 da će Van Persie i Wayne Rooney tijekom sezone srušiti rekord od 53 gola (sva natjecanja) koji su postavili Dwight York i Andy Cole u sezoni 1998./99.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?