Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barca u krizi

Busquets: Nedostaje nam trener, svakim danom nam je sve teže

real,barcelona,lionel messi (1)
Reuters/PIXSELL
05.03.2013.
u 15:32

Mi igrači uvjereni smo da ćemo nadoknadit zaostatak protiv Milana i to će biti najljepši poklon našem treneru

Barcelona je upala u mini-krizu, njezine igre i rezultati nisu na razini na koju smo svi navikli pa svi pokušavaju tražiti razloge zbog čega igra tako blijedo. Jedan od glavnih razloga sigurno je izostanak trenera Tita Vilanove, koji u SAD-u prolazi kemoterapijske tretmane nakon operacije raka parotidne žlijezde. Priznao je to i veznjak Barcelone Sergio Busquets.

- Kada šef nije ovdje naravno da vam nedostaje. Njegov je izostanak za nas teži iz dana u dan. Morat ćemo dati sve od sebe kako bismo se izvukli iz ovoga. Međutim, ono što je najvažnije kod Tita je njegovo zdravlje. Mi igrači uvjereni smo da ćemo nadoknadit zaostatak protiv Milana i to će biti najljepši poklon našem treneru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije