Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirao

Busquets: Ja nagazio Pepea? Ma to su gluposti

Busquets Pepe
Reuters (Ilustracija)
30.03.2014.
u 11:53

- Nikada mi ne bi palo napamet stati nekom na glavu. Možda sam bio blizu, ali sigurno nisam stao na njega

Veznjak Barcelone Sergio Busquets u prošlotjednom El Clasicu nagazio je glavu Portugalca Pepea, a tjedan dana nakon tog događaja sve je demantirao. Tvrdi da kontakta uopće nije bilo.

- Nisam ga dotaknuo, to su gluposti. Mediji su napumpali cijelu stvar, rekao je Busquets te dodao:

- Nikada mi ne bi palo napamet stati nekom na glavu. Možda sam bio blizu, ali sigurno nisam stao na njega. Što se derbija tiče, najvažnije je da smo pobijedili i vratili se u utrku za naslov prvaka, a sucu je sigurno bilo teško jer naše su utakmice uvijek napete i nervozne.

Atletico Madrid vodeći je u Španjolskoj, Barca je bod iza njih, a Real tri. Borba za naslov prvaka bit će napeta do kraja.

- Drago mi je da smo opet u borbi za naslov, a sve je u našim rukama. Nadam se da će ovako biti sve do utakmice s Atleticom (u zadnjem kolu, nap.a), a to će onda biti zanimljiva i teška utakmica.

>>Busquets nagazio Pepeu na glavu, sudac nije vidio

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
14:53 30.03.2014.

Nemoguce. Igraci Qatar Airwaysa su poznati po fer-playu te da nikada ne prigovaraju sucima zbog kojih i ovi posebno postuju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije