Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IŠLO

Burnley nakon deset godina smijenio trenera koji ga je dvaput uveo u Premier ligu

Premier League - Burnley v Everton
Lee Smith/REUTERS
15.04.2022.
u 15:22

Forma Burnleyja ne nudi dobre vijesti jer je ta momčad izgubila pet od posljednjih šest utakmica i u svakom od tih pet poraza nije postigla ni jedan pogodak.

Nakon skoro punih deset godina zajedničkog djelovanja rastali su se engleski premierligaš Burnley i njihov dosadašnji trener Sean Dyche.

Burnley je otpustio 50-godišnjeg trenera u sezoni kada se klub bori kako bi ostao i dalje u Premier ligi. Burnley je trenutačno u zoni ispadanja, na 18. mjestu ljestvice. Iza njega su jedino Watford i Norwich, a trenutačno mu do spasa nedostaju četiri boda. Toliko više ima Everton koji je na 17. mjestu.

Forma Burnleyja ne nudi dobre vijesti jer je ta momčad izgubila pet od posljednjih šest utakmica i u svakom od tih pet poraza nije postigla ni jedan pogodak.

Od 2012. godine je Dyche bio trener Burnleyja, a u trenerskoj karijeri je prije toga radio jedino u Watfordu. Tijekom boravka u Burnleyju dva puta je tu momčad uvodio u Premier ligu.

Iz kluba za sada nisu objavili ime njegovog nasljednika, a tijekom vikenda Burnley gostuje kod West Hama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije