Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk u polufinalu

Burić: Ovo nam je bila 29. utakmica! Madunović: Nismo bili unutra

Damir Burić
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
02.12.2015.
u 21:25

Nisam se prestrašio kad je Juranović zabio autogol. Išli smo hrabro dalje, držimo se plana i dogovora - kaže trener Hajduka.

- Igrali smo koncentrirano, organizarno, stvaraili smo šanse, neke nismo iskoristili. Zasluženo prolazimo u polufinale - kazao je trener Hajduka, Damir Burić, nakon pobjede nad Zagrebom (2:1) u četvrtfinalu kupa.

Naglasio je kako je to bijelima bila već 29. utakmica u ovoj sezoni.

- Nekima je to već gotovo prvenstvo, uvijek su moguće ozljede, a to nam se i dogodilo s Kalinićem i Bilijem. Nadam se da ćemo se brzo regenerirati, imam malo dana, a želim stvoriti dobru momčad za Dinamo.

Milić?

- I on je dobio udarac. Igrali smo dosta vremena s igračem manje. Sad ćemo vidjeti, pregledati večeras sve igrače kako bi mogli raditi terapije da u petak bar odradimo normalan trening.

Gračan, Čačić i Mamić bili su na utakmici, što su vidjeli?

- Pitajte njih što su vidjeli. Na svakoj utakmici, kad se gleda uživo, može se vidjeti više nego na TV-u. Sigurno su zato došli. Ne bih objašnjavao taktiku, tko je bio na tribini, vidio je što je želio - kazao je sa smješkom.

Još je kazao kako će s igračima raditi na poboljšanju realizacije.

Što ste pomislili kad je Juranović zabio autogol?

- Zatvorio je igrača, ali lopta je bila toliko jaka da nije imao mogućnost nešto više napraviti. Da on nije utrčao, igrač bi zabio gol. Nismo se uspjeli obraniti. Nisam se prestrašio, išli smo hrabro dalje, držimo se plana i dogovora. Prošlu utakmicu igrali smo na mahove, a sad smo bili konstantni - zaključio je Burić.

Dražen Madunović, trener Zagreba, čestitao je Hajduku na prolazu.

- Bez obzira što smo poveli, nismo bili unutra. Opstruirali su naše planove, tako da bez obzira na rani pogodak nismo uspjeli zadržati - rekao je trener pjesnika.

>>Hajduk slavio nakon preokreta i izborio polufinale kupa

Komentara 1

Avatar Titanov sin
Titanov sin
16:36 03.12.2015.

29 utakmica, računaju i one Europske? Jao zaboravio da su protiv Slovana još na zagrijavanju skinuli gaće i herojski ispali. Nisu u dvije utakmice uputili jedan jedini udarac po golu ali nije to bitno, tko na svijetu igra da bi zabio gol i osvojio bodove, igra se zbog atmosfere.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije