Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUNDESLIGA

Ivica Olić dočekuje Ivana Perišića, a pobjeda bi za HSV bila poput čuda

Ivica Olić
NordPhoto/PIXSELL
11.04.2015.
u 10:14

Olić je odigrao nešto više jer je Perišić imao problema s ozlijedom, zabio je više i potrebno mu je manje minuta za gol, ali mlađi Perišić preciznije dodaje

Ivica Olić u zimu je prešao u HSV upravo iz Wolfsburga, a sad će protiv svog bivšeg kluba pokušati uzeti bodove potrebne za ostanak u ligi. Mogao bi mu presuditi reprezentativni suigrač Ivan Perišić, ako uđe u igru, piše Goal.com. Olić će sigurno započeti za HSV, jedino je pitanje - na kojoj poziciji.

"Nije mi problem igrati krilnog napadača, ako trener smatra da sam mu korisniji. Na toj sam poziciji igrao u svom prvom mandatu u HSV-u," rekao je nedavno Ivica Olić nakon što ga je HSV-ov trener prebacio na lijevu stranu napada.

Olić je cijelu sezonu igrao središnju špicu, tako je počeo i po povratku u HSV, ali sad je središnja špica Lasogga, a Ola će na krilo, baš kao što igra u hrvatskoj reprezentaciji.

No u reprezentaciji igra na desnoj strani, a danas će igrati lijevo. Na toj strani u Kovačevim zamislima je Ivan Perišić, koji je ipak bolje krilo od Olića.

Jasno je to i ako se uzme u obzir njihova statistika. Olić je odigrao nešto više jer je Perišić imao problema s ozlijedom, zabio je više i potrebno mu je manje minuta za gol, ali mlađi Perišić preciznije dodaje, bolji je asistent i ima bolji postotak uspješnih centaršuteva. Ima, naravno, i bolju momčad od Olića.

No ono što Ola ima, a Ivanu je trenutačno problem, jest - povjerenje trenera. Olić je upravo zbog konkurencije otišao iz Wolfsburga, a Perišić se sad bori sa silnim krilima u "rosteru" vukova. U prednosti su ipak Caligiuri, Schurle i Vierinha. Po povratku s okupljanja reprezentacije krajem ožujka, Perišić je bio na travnjaku samo pola sata u klubu, protiv Stuttgarta.

Iako igra kod kuće HSV će danas biti u podređenom položaju, Wolfsburg je ipak kvalitetniji, ali Ola i društvo se nadaju kako će se vukovi barem malo opustiti. Zaostatak za Bayernom je prevelik da bi ugrozili borbu za naslov, a prednost pred trećim je sedam bodova i doći će u Hamburg bez rezultatskog opterećenja, a HSV-u su bodovi prijeko potrebni, ako želi ostati u Bundesligi.

>> Ivica Olić doživio novu katastrofu, HSV teško poražen u Leverkusenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije